Over ons

VBS² staat voor veiligheid en kwaliteit. Door de inzet van veiligheids- en kwaliteits professionals en door het toepassen van zelfontwikkelde automatiseringsoplossingen worden bedrijven actief ondersteund en geholpen  om veiligheid en kwaliteit in de organisatie te beheersen en (waar)borgen. 

VBS²

VBS staat voor Veiligheid Beheer Systemen, de ² staat voor onze 2 aandachtsgebieden, softwareontwikkeling en consultancy. 

VBS² is in 2005 ontstaan door de vraag vanuit de markt naar een IT-systeem die V&G plannen kan beheren en bewaken. Deze vraag is ontstaan vanuit de taak die Gidano had om diverse V&G plannen te beoordelen van ProRail.

VBS² heeft aan de hand van alle problematiek die gevonden was in de V&G plannen een software programma geschreven. MaVIS wordt nu door ProRail gebruikt om V&G ontwerp plannen  te maken en heeft een grote database met activiteiten en risico in zich.

Naast het ontwerpen van IT-systemen op gebied van veiligheid- en risicomanagement, heeft VBS² ook veel inhoudelijkekennis op deze gebieden en levert consultancydiensten aan om deze aspecten te stroomlijnen.

  Chocolade fabriek