Nieuws

Bam Rail kiest voor MaVIS
Bam Rail gaat V&G plannen uitvoeringsfase maken met MaVIS

Trainingen

 

Producten/diensten

Bedrijfs risico inventarisatie & PvA
Elke onderneming loopt risico’s; of u nu op een kantoor zit of buiten werkt, er zijn altijd risico’s. Het is bijna altijd verplicht vanuit de Arbo-wet een Risico inventarisatie en Evaluatie(RI&E) met plan van aanpak (PvA) op te stellen voor bedrijven met personeel.

Risico management projectmatig
Het projectmatig aanpassen, nieuwe bouwen en onderhouden neemt vaak veel risico’s met zich mee. Deze risico’s zijn op te splitsen in algemene projectrisico’s en systeem/veiligheid risico’s. Binnen alle fases van een bouwproject is risico management verplichtaspect van de ARBO wet. De Arbo-wet schrijft namelijk voor dat de opdrachtgever (aangetoond) een veilige werkplek dient te verzorgen.

Opstellen V&G plannen/dossiers
Het opstellen van V&G plannen en dossiers is een vak apart, onze consultants hebben veel ervaring op het gebied van bouw, productieprocessen en infrastructuur projecten (proces, weg, water en railbouw).

 

Welkom bij VBS² Safety Solutions

VBS² richt zich op risico-, veiligheidsmanagement. Daarbij kunnen wij zowel faciliterend als ondersteund zijn.

VBS² ontwikkeld software voor risico-, veiligheid- smanagement. Daarnaast kunnen de consultants van VBS² u adviseren of helpen met het inrichten van een risico-, veiligheidsmanagement systeem.

Chocolade fabriek